Wie zijn wij

Het hout knispert en een heerlijk stoofpotje pruttelt in de pan. De zon gaat langzaam onder en de lucht kleurt oranje. Mart en Lian zitten bij het vuur met een drankje in de hand te luisteren naar het stoofpotje dat nog steeds zachtjes pruttelt. Niets is fijner dan lekker buiten koken en genieten van het mooie Brabantse land.

Mart is goed met hout en rook. Lian zorgt ervoor dat alle benodigdheden aanwezig zijn. Samen zijn zij De Buitenkokerij. Alle maaltijden worden bereid op houtvuur of op kolen. Er wordt gebruik gemaakt van een smoker of de heksenketel. Voor onze gerechten gebruiken we alleen vlees van topkwaliteit, afkomstig van slagerij La Boucherie. In diverse kookworkshops leren Mart en Lian je de kneepjes van het buiten koken. Het principe is gezellig samen bezig zijn en genieten van moeder natuur en haar eetbare producten. Dat is toch waar het om draait. Buitengewoon lekker eten.

De Buitenkokerij gaat ook graag op pad voor een feest, personeelsuitje of familiedag. Kijk voor meer informatie bij De Buitenkokerij op pad.

De Buitenkokerij is de moeilijkste niet. Wil je een variatie op ons aanbod? Stuur ons dan een berichtje. We bespreken de opties graag met je.

Workshops bij de buitenkokerij
Op de ambachtelijke kookwerkplaats
van Mart en Lian kun je zelf
ook de kneepjes van het
buiten koken leren. Lees meer >>

Buitenkokerij op pad
Willen jullie een originele avondhap
of lunch voor je feest, personeelsuitje of
familiedag? Dan gaat De Buitenkokerij met
plezier voor jullie op pad. Lees meer >>

Lees meer