Wat nog meer

“Ik vond De Buitenkokerij meteen een erg leuk idee. Een samenwerking zag ik helemaal zitten. Waarom niet gebruik maken van ieders talenten en elkaar verder helpen? Nu kan ik mijn gasten een lekkere lunch aanbieden en Renske en Mart kunnen hun gasten bij mij onderbrengen voor een leuke, creatieve activiteit. Een win-win situatie zou ik zeggen.” Anita Bos, Bloem- en groenwerken.

Op loopafstand van De Buitenkokerij kun je nog meer activiteiten ondernemen in “De creatieve buurt”. Zo kun je zelf je eigen personeelsuitje of familiedag samenstellen. In een persoonlijk gesprek kunnen we jullie wensen bepreken.

Bloem- en groenwerken Anita Bos
Aan de overkant van de straat kun je verschillende cursussen en workshops in groen- en bloemdecoraties volgen. In het atelier van Anita Bos ben je bijvoorbeeld bezig met een prachtig sierstuk, een leuke krans of een uniek cadeautje.

Website: www.bloemengroenwerken.nl

Atelier De Strepen Yvonne Bos
Een stukje verder de straat in kun je verschillende cursussen en workshops volgen in keramiek, mozaïek en kunstzinnige decoraties. In het atelier van Yvonne Bos ben je bijvoorbeeld bezig met het decoreren van servies, het mozaïeken van een spiegel of het maken van een leuke zeepketting.

Website: www.destrepen.nl

Lachen, gieren, brullen en soms een beetje serieus!

Theater docent Judith de Roos kan bij de Buitenkokerij de volgende workshops aanbieden.

Workshop: ‘Haal de Lama in jezelf naar boven!’ (1,5 uur)

Net als in het gelijknamige tv programma ‘de Lama’s’ of ‘de grote improvisatieshow’, word je in deze workshop theatersport begeleid om al improviserend de meest hilarische scenes met elkaar te maken.

Workshop: ‘De vloer op’ (1,5 uur)

Wil jij eens wat anders doen met je collega’s, vriendengroep of familie? Doe dan mee aan de workshop ‘de vloer’op! In deze workshop ga je, net als in het gelijknamige tv-programma, aan de slag met spel- en improvisatietechnieken. Na een goede warming-up leer je spelenderwijs spanning op te bouwen, samen te spelen en je in te leven.

Lederen schort maken

Bij de Buitenkokerij hebben we zelf onze lederen schorten gemaakt. We hebben zelf kunnen aangeven welke kleur en soort leer dat wel graag wilde gebruiken. Tijdens een workshop hebben we de schort zelf samen gesteld en in elkaar gezet met naald en draad en studs. Wil je dat ook, dat kan! Neem contact op met Ingrid v.d. Sman, 06-51649510. Zij heeft zelf een locatie in Maaskantje, Den Dungen, maar ze kan ook op een andere locatie komen.

Wil je graag met een groep mensen schilderen of beeldhouden? Dat kan op onze locatie. Wij regelen dit voor je.