De junior buitenkoks

“Mijn zoon vindt het heerlijk om te koken. Voor zijn kinderfeestje wilde hij graag iets bakken met zijn vriendjes. Hartstikke leuk natuurlijk. Zet een stel jongens van 10 rond een kampvuurtje met brooddeeg aan een stok en je hebt gegarandeerd succes. Lekker, eenvoudig en toch best wel stoer.” Renske van der Locht.

Je zoon of dochter is jarig en daar hoort een kinderfeestje bij. Waarom niet bij De Buitenkokerij? Renske en Mart gaan met de jongens en meisjes aan de slag. Onder begeleiding leren ze veilig en lekker koken. De kinderen ontdekken wat er in de moestuin groeit en kiezen de producten die ze gaan bereiden. De junior Buitenkoks leren mooi brooddeeg maken, goeie gehaktballetjes voor de soep draaien, groente en fruit in stukjes snijden en nog veel meer. Niet alleen de kinderen, maar ook de begeleidende papa’s of mama’s steken er wat van op. Zij helpen natuurlijk een handje mee.

In de tuin van De Buitenkokerij zijn ook speelgelegenheden, zoals een voetbalveldje, zandbak en schommel. allemaal op eigen risico te gebruiken. Bij slecht weer kunnen de kinderen binnen eten in de daarvoor ingerichte ruimte. Om de kinderen goed te kunnen begeleiden en vanwege de veiligheid hanteren wij een minimum leeftijd van 8 jaar.

Menu


Tomatensoep met ballen.

De kinderen bakken allemaal hun eigen broodje op een stok.

In de Heksenketel bakken we samen met de kinderen een heerlijke appeltaart. Lekker met ijs en slagroom.

De kosten van een kinderfeestje bij De Buitenkokerij zijn €100,00 en € 8,00 per kind.