Menu 1 –
Voorgerecht
Soep. De moestuin bepaalt de smaak, maar hij is zeker lekker.
Hoofdgerecht
Twee verschillende stoofpotten
Zelfgebakken brood uit de Heksenketel
Salade uit de moestuin.
Nagerecht
Vruchtentaart van het seizoen, gebakken in de Heksenketel, met ijs en slagroom.
Menu 2 –
Voorgerecht
Zelf gerookte forel op een crostini met knoflook en olie.
Hoofdgerecht
Beenham uit de Smoker
Een stoofpot, bereid in de Heksenketel.
Groentetaart, gebakken in de Heksenketel.
Salade uit de moestuin.
Nagerecht
Vruchtentaart van het seizoen, gebakken in de Heksenketel, met ijs en slagroom.
Maar je kunt ook denken aan:
Warm gerookte zalm uit de smoker
Rosbief in zoutdeeg
Gepofte pieper, gevuld met lekkere dingen
Kalfslende uit de smoker
Ossobuco Milanese
Kip op een blik bier
Voor afwas door De Buitenkokerij worden extra kosten berekend.
Voor Actuele prijzen neem gerust vrijblijvend contact met ons op!